Jednodnevni izlet na Plitvička jezera

Posjetite Nacionalni park Plitvička jezera koji je pod UNESCO-vom svjetskom baštinom i to među prvim prirodnim atrakcija na cijelom njihovom popisu.
Sastoje se od 16 jezera koja su podijeljena na gornja (njih 12), s kojih se voda preko pjenušavih kaskada i slapova prelijeva u donja jezera (4). Gornja jezera su veća i dublja, dok su donja manja i plića, nastala na vapnenačkoj podlozi.
Ovdje se nalazi i najveći slap u Hrvatskoj pod nazivom Veliki slap, visok 78 metara.
Najbolji omjer cijene i kvalitete. Dolazimo po Vas i vraćamo Vas u Vaš smještaj.

Jednodnevni izlet u Samobor

Otkrijte ljepotu antičkog grada Samobora udaljenog samo 20-ak minuta od Zagreba. Okružen prekrasnom prirodom, visokim brdima, građevinama iz 13. stoljeća, glavni Trg idealno je mjesto za odmor uz Kremšnitu (poznati samoborski kolač) i kavu. Doživite grad, planinarite po okolnim planinama, biciklirajte po odlično uređenim biciklističkim stazama, otkrijte vinske ceste ili kušajte svježe ulovljenje pastrve iz okolnih potoka Samobora. Dolazite li u veljači, oduševit će Vas jedan od najpoznatijih karnevala koji se  karneval poznat od 1828. godine.

Jednodnevni izlet u Ljubljanu i Bled

LJUBLJANA

Ljubljanu, glavni grad Slovenije, obilježavaju preljepi mostovi i obale Ljubljanice, rijeke na kojoj je niknuo grad Ljubljana (dva puta uništen u zemljotresima tijekom povijesti). Privlači turiste odličnom atmosferom te raznim kulturnim događanjima,njih čak 10.000 tijekom godine, od kojih je čak 10 internacionalnih. Osim kulturnih događanja privlači ljepotom ostataka rimske Emone, barokne i secesijske arhitekture. Poznati dvorac Ljubljana na vrhu brežuljka danas je povezan s uspinjačom do centra grada.

BLED

Ledenjačko jezero okruženo moćnim planinama usred kojeg se smjestio otočić s crkvom i nad kojim se na stijeni kao čuvar nadvio tisućljetni dvorac. Zanimljivost je da je upravo taj otočić ujedno i jedini pravi slovenski otok. Bled je poznato mjesto za odmor i rekreaciju sa mnoštvom zdravstvenih centara zbog idealne klime. Odlično je mjesto za aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, golf, biciklizam, jahanje, skijanje, ribolov i jedrenje.

Jednodnevni izlet u Varaždin i dvorac Trakošćan

VARAŽDIN

Predivan grad sastoji se od brojnih palača i vila iz doba baroka i secesije. Ponosan je na svoje gradskog groblje stvarano vizionarskom rukom Hermana Hellera, koje nije samo počivalište mrtvih već svojevrsni biser parkovne arhitekture i spomenik prirode.

TRAKOŠĆAN

Dvorac Trakošćan jedan je od najatraktivnijih i dvoraca u Hrvatskoj , koji svojom sačuvanom građom, povijesno usko vezanom uz arhitektonski okvir i život njegovih vlasnika. Nastao je u 13. stoljeću kao burg u sustavu Zagorske kneževine. Perivoj oko dvorca i jezero čine romantičnu sredinu idealnu za odmor i opuštanje. Moguće su razne aktivnosti popust korištenja pedalina na jezeru, streličarenje, biciklizam, ribolov, štenja u prirodi.

In Travel International d.o.o.

Horvatovac 85, 10000 Zagreb

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+385 91 5057 280

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+385 91 4664 060

ID: HR-AB-01-080921498
OIB: 11508424665